Endorphina untuk Debut Gelaran dengan Latamwin di Chile
toto

Endorphina untuk Debut Gelaran dengan Latamwin di Chile

Endorphina , pembangun dan studio iGaming, telah mengesahkan bahawa ia telah bekerjasama dengan Latamwin dan akan berusaha untuk mengembangkan hongkong pools jangkauannya dengan pangkalan pemain Amerika Selatan . Perkongsian itu kini akan membolehkan syarikat itu menyuntik kandungannya ke dalam pasaran iGaming Chile dan berhubung dengan khalayak baharu.

Endorphina Bersedia untuk Mendorong Lebih Lanjut di Amerika Latin
Latamwin akan dapat memanfaatkan kandungan besar Endorphina yang dihormati dan produk kegemaran pemain di seluruh rantau, terima kasih kepada operasi yang telah ditetapkan oleh pengendali itu sendiri. Chile akan menjadi pasaran pertama untuk Endorphina melalui kerjasama baharu ini, tetapi kedua-dua syarikat berasa yakin untuk berkembang lebih jauh.

Pengurus kanan jualan Endorphina Zdenek Llosa mengesahkan bahawa syarikat itu teruja untuk mula membina hubungan iGaming baharu dengan Latamwin di Amerika Latin. Llosa menambah:

Kami meneruskan komitmen kami untuk mengukuhkan kedudukan kami di Amerika Selatan, dan kepakaran mereka dalam pasaran digabungkan dengan Pengeluaran Sydney permainan kami akan memastikan pengalaman menang-menang untuk semua orang.

Pengurus jualan kanan Endorphina Zdenek Llosa
Llosa berkata bahawa syarikat itu gembira untuk meningkatkan khalayak syarikat dan menjadikan produk terkenal seperti Glory of Egypt, Book of Vlad, dan Fisher King diketahui oleh pemain di rantau ini. Ketua Pegawai Eksekutif Latamwin Wilfred Adelsdorfer mengalu-alukan berita itu dengan nada yang sama, dan berkata:

Adalah satu kebanggaan besar bagi kami bahawa Endorphina menyertai kami sebagai penyedia platform kami kerana ia merupakan syarikat yang terkenal Result SGP Hari Ini dalam bidang perniagaannya, yang mematuhi piawaian industri terbaik dan mempunyai katalog permainan yang sangat menarik.

Ketua Pegawai Eksekutif Latamwin Wilfred Adelsdorfer
Endorphina telah pun mencari untuk berkembang di beberapa pasaran lain di seluruh rantau ini, pengurus Pematuhan Džangar Jesenov berkata bahawa syarikat itu telah pun memenuhi keperluan untuk pasaran Buenos Aires dalam bahasa Argentina. Ini dan perkembangan lain akan datang apabila Endorphina berusaha untuk berkembang lebih jauh di Amerika Latin.