Intralot lan EveryMatrix Mbantu Ningkatake Lotre iGaming lan Situs Betting Maroko
toto

Intralot lan EveryMatrix Mbantu Ningkatake Lotre iGaming lan Situs Betting Maroko

Intralot lan EveryMatrix wis ngluncurake situs web anyar kanggo La Marocaine des Jeux & des Sports en Ligne (MDJS) , lotre negara nasional Maroko. MDJS saiki bakal bisa nawakake pemain Maroko taruhan olahraga maju lan solusi iGaming sing didhukung dening produk platform sing dikirim dening EveryMatrix lan Intralot.

Intralot lan EveryMatrix Mbantu Penawaran MDJS Overhaul
Peningkatan kapasitas teknologi iki kudu ngidini MDJS ngasilake asil sing luwih kuat lan entuk keterlibatan lan retensi pelanggan sing luwih apik. Maroko duwe Data HK ewu dodolan poin ing saindenging negara, lan operator lotre ngarep-arep entuk sukses sing luwih apik ing toko lan online.

Kanggo mbantu tujuan iki, EveryMatrix wis nyebarake solusi OddsMatrix , piranti lunak buku olahraga, lan alat sing bakal menehi MDJS kesempatan kanggo mbangun tawaran lan nambah miturut preferensi konsumen. EveryMatrix uga bakal nindakake KYC lan pembayaran kanggo operator lan nambah produk sing lengkap lan sehat.

EveryMatrix ora bakal mandheg ana amarga uga wis ngupayakake nggunakake piranti lunak GamMatrix PAM , sing bakal menehi operator tawaran fleksibel sing bisa dibangun karo produk lotre Intralot, olahraga virtual, lan game cepet. Intralot ngirim game liwat CasinoEngine sawijining . Kabeh peserta seneng karo apa sing wis digayuh liwat kemitraan iki.

Manajer umum Intralot Mohammed Karim El Yaakoubi ujar manawa kemitraan Demo slot gratis no deposit kasebut minangka cara sing apik kanggo nggedhekake jejak perusahaan dhewe, nanging uga nambah nilai kanggo konsumen liwat kalebu EveryMatrix.

Minangka kanggo EveryMatrix, CEO perusahaan Ebbe Groes nampani kasempatan kanggo nggedhekake produk perusahaan ngluwihi Eropah lan nggawe kesempatan anyar kanggo perusahaan kanggo bolster posisi ing pasar seger liwat collaborations migunani.

Olahraga, Betting, Lotre, lan Kasino Sing Penting
“Kemitraan karo Intralot lan MDJS nandhani tonggak sejarah kanggo divisi olahraga kita, lan aku seneng banget bisa kerja bareng karo jeneng sing misuwur. EveryMatrix duwe komitmen kanggo ndhukung klien lan mitra kanthi teknologi Pengeluaran Sydney paling apik ing kelas, ” ujare Groes .

Intralot lan EveryMatrix wis bisa kolaborasi ing proyek sing mesthi bakal ndeleng MDJS terus ngembangake kehadiran ritel. Sing padha pentinge, kemitraan paling anyar lan situs web sing ditingkatake MDJS uga dicocogake kanggo mesthekake yen posisi operator luwih apik ing ruang digital, nggawa produk anyar sing dikarepake kanggo pelanggan lokal.

Kemampuan Intralot lan EveryMatrix kanggo makarya bebarengan nyorot pentinge menehi tawaran sing sampurna sing bisa digayuh kanthi produk pelengkap ing antarane panyedhiya piranti lunak.